John Peter Hernes

Kunde: 
Stavanger Høyre

Gjett alderen på han her! Tipper at du bommer. 

Det å fotografere for bedrifter og organisasjoner er hektisk. Jeg er veldig obs på at tid er penger og jobber så raskt som mulig for å oppnå ønsket resultat. Ofte prøver jeg å få varierte bakgrunner som gir ulike inntrykk og da er det praktisk å være i områder hvor man finner mange forskjellige bakgrunner på et lite område. 

Først ut denne i denne fotoserien var gruppeleder i Stavanger Høyre, John Peter Hernes. John Peter digger tech, følger med på alt som rører seg innen oppstartsselskaper og lokal næringsutvikling.   Han digger også  musikk og hører veldig gjerne på musikk på språk han (enda) ikke mestrer.   Les mer om John Peter her

Vi setter utrolig stor pris på våre lokale Høyre medlemmer og akkurat nå har jeg det travelt med å møte medlemmer som nylig har meldt seg inn i Stavanger Høyre.
John Peter Hernes
Gruppeleder Stavanger Høyre