Bokklubb,  Lese,  Read,  Self Care,  Travel

398/400 – Lese Liten Svart Bok

En del bøker ser man “overalt.” Jeg har lagt merke til denne søte lille rosa boken som heter “Liten Svart Bok”. Skrevet av Otegha Uwagba  Boken lover å være et “Verktøy for kvinner i arbeid.” Den skal være den moderne karriereguiden enhver kreativ kvinne trenger. 

Det hevdes at “denne lille boken kommer garantert til å bli en viktig ressurs når du skal bygge karrieren du drømmer om”.

For å være helt ærlig så ble jeg veldig skuffet. Hvis jeg skal tenke kun som “fotograf Julie Vold” som kvinnen som kreativ freelancer  har den noen nyttige tips men utenom det var den altfor generell og basic for min smak. 

Har du ikke studert Økonomi, aldri lest selvhjelpsbøker og er helt fersk kreativ freelancer anbefaler jeg deg å lese denne. Hvis du er en litt mer erfaren karriærekvinne er det bedre bøker der ute! 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll Up