Plan,  Self Care,  Simplify

399/400 – Cancel Netflix

Livet mitt har endret seg en del de siste årene. Plutselig var jeg uten fotostudio. En fot som streiket (hvem visste at man faktisk trenger storetåen til ganske mye). En 5 åring som plutselig skulle gjøre leggetiden vanskelig. Jeg gikk fra å nesten aldri se på TV til å plutselig bruke altfor mye tid på den der dumme boksen.

For å spare tid foran skjermen og for å spare en hundrings sier jeg opp Netflix i dag.  For jeg er med TV titting som mange andre ting:  når jeg først setter igang gjør jeg det skikkelig! Jeg “binge” titter på serier og sitter oppe til langt på natt bare for å gjøre meg ferdig. Som om det var en bragd å se ferdig en Sesong med Lucifer liksom…

Bruker heller de pengene på Storytel – da kan jeg lytte på bøker og gjøre noe aktivt i stedet for å være “fanget” på sofaen i timersvis. 

 

 

Vil du vite mer om meg og hvorfor jeg gjør dette klikker du her

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll Up